Un nou început

Chef Osama Kutaini, maestrul culinar - proprietar al celor două restaurante renumite din Budapesta, Byblos și Jouri, începe un nou parteneriat, la Oradea, cu echipa Restaurantului Graf! Cu extrem de multă pasiune și cu vasta experiență acumulată de-a lungul carierei, Chef Osama Kutaini aduce în lumina reflectoarelor caleidoscopul de arome din bucătăria Orientului Mijlociu!

După 20 de ani de activitate în hoteluri de lux și restaurante cu stele Michelin, a deschis, împreună cu fratele său, Chef Mohamed, primul restaurant propriu în centrul Budapestei, Byblos (cu specific libanez), urmat la scurt timp de un al doilea restaurant, Jouri (Lebanese Cuisine & Blend of Marocco), în noiembrie 2023.

Meniul, cu specific libanez, semnat Chef Osama Kutaini, este acum disponibil la Graf! Vă așteptăm cu drag pentru noi experiențe culinare!

EVENIMENTE CORPORATE

Una dintre facilitățile pe care restaurantul Graf le oferă clienților sunt mesele corporate, unde meniul poate fi adaptat în funcție de nevoile și bugetul companiilor. Capacitatea disponibilă pentru astfel de evenimente fiind de 30-50 de persoane. Pentru acest număr de persoane, una dintre sălile localului poate fi închiriată în exclusivitate. mai mult...

UNDE NE GĂSIȚI

Oradea, Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 3