Graf fEAT. Elemózsia Food Truck


După succesul fulminant al primului episod, seria 𝗚𝗿𝗮𝗳 𝗳𝗘𝗔𝗧. continuă cu o nouă colaborare. De această dată este vorba despre 𝗰𝗲𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗶 𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗔𝗿𝗱𝗲𝗮𝗹, cei pregătiți de „Elemózsia Food Truck”. Au apărut în 2016, când Jakab Mózesf s-a întors din Budapesta, după ce a terminat Școala de bucătari „Gundel Karoly”. Ideea lui de a vinde burgeri s-a completat cu visul său de a avea o rulotă și uite-așa a luat naștere conceptul care se bucură astăzi de multă apreciere. Elemozsia derivă din numele proprietarului, „Mózsi”, și, în al doilea rând, din cuvântul tradițional „elemózsia” (care înseamnă hrană, mâncare în limba maghiară), care reprezintă foarte bine ideea Street Food-ului: prețuri acceptabile, servire rapidă și de calitate.
Ce e special la burgerii Elemózsia?
🍔 chiflele preparate după o rețetă specială
🥩 carnea gătită tot după o rețetă autentică
👉 grija pentru ingrediente de cea mai bună calitate
Vă așteptăm să-i savurați în restaurant, la 𝙂𝙧𝙖𝙛, în perioada 10-12 decembrie, sau să-i comandați acasă ori la birou prin sistemul propriu de livrare sau prin partenerii 𝗴𝗹𝗼𝘃𝗼, 𝘁𝗮𝘇𝘇 sau 𝗳𝗼𝗼𝗱𝗽𝗮𝗻𝗱𝗮.
P.S.: Burgerii Elemózsia au fost cei mai căutați în cadrul 𝘚𝘵𝘳𝘦𝘦𝘵 𝘍𝘰𝘰𝘥 𝘍𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭 𝘖𝘳𝘢𝘥𝘦𝘢, de aceea sperăm ca și voi să fiți cel puțin la fel de încântați ca noi cu privire la acest parteneriat.

În continuare, dorim să vă prezentăm detaliat fiecare burger pe care îl veți putea savura:

🇭🇺
Az első Graf fEAT epizód fergeteges sikere után a sorozat újabb együttműködéssel folytatódik. Ezúttal Erdély legfinomabb burgeréről lesz szó, amit nem más készít, mint az Elemózsia Food Truck. Az Elemozsia Food Truck 2016-ban jelent meg, amikor Jakab Mózes visszatért Budapestről, a Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum elvégzése után. A hamburgereladásról szóló álma egy büféautó megvásárlásával teljesedett ki és így született meg a koncepció, amelyet ma már sokan ismertek. Nevét egyrészt Mózes becenevéről, a „Mózsi”-ról, másrészt az „elemózsia”-ról (hagyományos, tradiciónális szó, melynek jelentése: úti élelem, utazáshoz csomagolt ennivaló) kapta, amely tökéletes összhangban van a Street Food eszméjével: gyors kiszolgálás, elérhető ár, kiváló minőség!
Mitől olyan különleges az Elemózsia hamburger?
🍔 Különleges recept szerint elkészített zsemle
🥩 Saját recept alapján elkészített hús
👉Gondosan összeválogatott, minőségi alapanyag
Szeretettel várunk Benneteket december 10 és 12 között a Graf étteremünkben, hogy helyben fogyaszd el az Elemózsia Food Truck különleges burgereit. Házhoz vagy irodátokba is rendelhetitek a saját házhozszállítási rendszerünkön keresztül vagy akár partnereink: glovo, tazz és foodpanda rendszerén keresztül.

U.I.: Az Elemózsia Food Truck hamburgerei voltak a legkeresettebbek a nagyváradi Street Food Fesztivál keretén belül, ezért reméljük, hogy ti is legalább annyira várjátok ezt a partnerséget, mint mi.