Graf fEAT. Vincenzo Izzo


📣 În perioada 25-27 martie, ni se alătură în bucătăria Graf 𝐕𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐳𝐨 𝐈𝐳𝐳𝐨, un specialist în pizza, care a lucrat în restaurante de profil de talie mondială.
🍕 „Cum poți fi specialist în pizza?” – vă veți întreba, poate. Ei bine, la baza unui preparat delicios stă un aluat pe măsură, precum și ingredientele atent alese și combinate.
🥦🧀 Va exista un meniu în ediție limitată, cu tipuri de pizza pentru toate gusturile. ⚠ Acestea vor fi disponibile în restaurant, prin sistemul propriu de livrări și prin platformele partenere 𝗚𝗹𝗼𝘃𝗼 și 𝗧𝗮𝘇𝘇.
▫ Margarita di Bufalla Campana (sos de roșii italiene, ulei de măsline, busuioc)
▫ Margarita di Parma (sos de roșii italiene, șuncă, ulei de măsline, busuioc)
▫ Diavola (sos de roșii italiene, salam picant, mozarella)
▫ Broccoli e Salsiccia e Fuso di 5 Formaggi (cremă de brânză gourmet italiană, broccoli, cârnați italienești)
▫ Patate Guanciale e Tartuffo (cremă de brânză gourmet italiană, cartofi, guanciale, tartuffo)
▫ Zucca Provola Pancetta (cremă de dovleac, pancetta, cașcaval afumat, pătrunjel)
▫ Friarielli e Salsiccia (cremă de brânză gourmet italiană, rapini – broccoli rabe, cârnați italienești)
▫ Vegetariana dell’Orto (sos de roșii italiene, zucchini, anghinare, ceapă, vinete)
▫ Gamberi (cremă de brânză gourmet italiană, creveți, ruccola, roșii cherry, oțet balsamic)
▫ Napoletana (sos de roșii italiene, sardine, oregano, mozarella di bufalla, busuioc)
▫ Mortazza (cremă de brânză gourmet italiană, fistic tocat, mortadella, cremă de mascarpone cu pesto)
▫ Amalfitana (sos de roșii italiene, creveți, midii, sardine, roșii cherry)
🥂 În completarea specialităților culinare, vă recomandăm două spumante Carastelec, Friza Rose 2021, respectiv Friza 2021. Ambele aparțin unei crame locale, care și-a propus să producă preponderent spumante și vinuri efervescente. Crama este situată într-una dintre cele mai vechi zone producătoare de vin din tară, în apropierea masivului muntos Măgura Şimleului, numită și insula cristalină a Transilvaniei.