Despre noi

COMFORT FOOD WITH A TWIST

Graf este un proiect de suflet, caracterizat de un contrast delicios între tradiție și modernitate, între mâncarea „de acasă” și preparatele elaborate ale unui restaurant de top.

Se ia un preparat aparent banal. Să zicem salata de vinete. Se face ședință de echipă. Se decide că vrem să îi adăugăm o amprentă personală. „Să fie niște ceapă verde prăjită, pentru un gust aparte?”, întreabă unul dintre colegi. „Hai să încercăm!”, aprobăm noi, restul echipei. Și uite-așa se nasc noi și noi idei în bucătăria Graf.
Ceea ce ne dorim noi este ca - după o vizită în restaurantul nostru - să rămâi cu o amintire gustativă incredibilă și, mai mult, să ți se facă dor de atmosfera despre care noi credem că e specială. Și-apoi să revii și să încerci alte preparate, pentru că noi ne îmbogățim meniul constant și iubim să ne surprindem plăcut oaspeții.
O astfel de surpriză este noul burger de struț, care suntem convinși că te va cuceri. Prea exotic pentru gustul tău, te gândești? OK, atunci sigur nu vei refuza niște pită picurată, dar după rețeta noastră proprie, cu brânză de burduf și smântână.
Iar dacă tot menționam pita, să știi că avem propriul brutar, iar grija lui cea mai mare este să prepare cea mai bună pâine cu maia. Iar printre pâini și chifle de burger, mai face și un foietaj grozav, pe care îl folosim la irezistibilul ștrudel cu mere. Apropo, toate deserturile sunt concepute de patiserul nostru, care își dedică fiecare zi creării și perfecționării unor dulciuri memorabile.
Nici cu pizza nu ne este rușine deloc - are la bază un aluat cu maia, frământat de echipa de pizzeri și copt în cuptorul nostru Pavesi, un nume de top pe piața de profil.
La Graf, totul este homemade. De la sosuri și până la plantele aromatice pe care le creștem în grădină, vrem să îți oferim o adevărată experiență de fiecare dată când vii la noi. Te așteptăm cu drag!

LOC DE JOACĂ PENTRU COPII

Dorin să corespundem nevoilor fiecărui membru al familiei, motiv pentru care a creat un loc special pentru cei mici, astfel încât părinții să se bucure în voie, alături de prieteni, de experiența unui prânz sau a unei cine la un restaurant cu loc de joacă.

EVENIMENTE CORPORATE

Una dintre facilitățile pe care restaurantul Graf le oferă clienților sunt mesele corporate, unde meniul poate fi adaptat în funcție de nevoile și bugetul companiilor. Capacitatea disponibilă pentru astfel de evenimente fiind de 30-50 de persoane. Pentru acest număr de persoane, una dintre sălile localului poate fi închiriată în exclusivitate. mai mult...

UNDE NE GĂSIȚI

Oradea, Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 3